Κεφάλαιο Κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα, όλοι την έχουν, όλοι την απεχθάνονται και θελουν να την ξεφορτωθούν! Ένα 90% των γυναικών θα εμφανίσει σε κάποια στιγμή στη ζώη της κυτταρίτιδα σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.

Η παραπληροφόρηση γιά την κυτταρίτιδα είναι δυστυχώς το ίδιο συχνή με την εμφάνιση της.

Τι την προκαλεί.

Εδώ τα πράγματα δεν είναι ξεκάρα: H κληρονομικότητα, η λεμφική συμφόρηση, η γήρανση, η κακή διατροφή έχει διαπιστωθεί ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της, χωρίς όμως να είναι γνωστοί οι μηχανισμοί δράσης τους.

Υπάρχει ουσιαστική αντιμετώπιση:

Πέραν των δεκάδων μαγικών θεραπειών που προτείνουν διάφοροι “ειδικοί” και όπου τα αποτελέσματα είναι μικρά, στην καλύτερη περίπτωση, έως ανύπαρκτα, υπάρχουν στοχευμένες δερματοχειρουργικές εφαρμογές που μπορούν πράγματι να προσφέρουν εντυπωσικά αποτελέσματα.

Αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με στοχευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα:

Η συνδυαστική εφαρμογή υποσκαφής ( subscision ), erb-yag laser και ενέσιμης μεσοθεραπείας σε 6 συνεδρίες και σε διάστημα 3 1/2 μηνών προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το πρωτόκολλο αποτελείται από 3 συνεδρίες υποσκαφής που γίνονται σε διάστημα 1 μήνα η μία από την άλλη, και συνοδεύονται από 3 συνεδρίες erb-yag laser και μεσοθεραπείας στα μεσοδιαστήματα. Οι συνεδρίες γίνονται όλες στο χώρο του ιατρείου και διαρκούν περίπου μία ώρα η κάθε μία. Το θεραπευτικό πρωτόκολλο μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες.